Saturday, September 6, 2014

TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE

Alhamdulillah, seronok plus gembira baca Testimoni Set Berpantang Shaklee. Bukan apa, takde la rasa risau dan ragu-ragu untuk saya juga menikmati kelebihan Set Berpantang Shaklee ini. 

Al maklumlah, memang dah ambil keputusan untuk mengunakan Set Berpantang Shaklee untuk anak kedua ini. Alhamdulillah, tengok dan baca Testimoni Set Berpantang Shaklee dari rakan-rakan, customer dan kenalan yang dah menikmati Set Berpantang Shaklee ni, maklum balas yang diberikan cukup memberangsangkan.

Tak sabar pulak rasa nak menikmati Set Berpantang Shaklee ini. Jom baca Testimoni Set Berpantang Shaklee yang saya sempat upload ni. 

Nak baca lebih lanjut tentang Set Berpantang Shaklee? Klik link ini Set Berpantang Shaklee

Testimoni Set Berpantang ShakleeTestimoni Set Berpantang Shaklee.

set berpantang shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee 1

Testimoni pertama ni menarik sebab kita boleh bezakan antara Set Berpantang Shaklee dengan set berpantang lain. Mengikut Eken Ekynn ni, Set Berpantang Shaklee dia boleh ambil walaupun anak beliau kuning! 

Fakta yang menarik untuk ibu berdarah O yang mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk anak mereka mengalami jaundis (kuning) semasa awal kelahiran. 

Badan pulak bertenaga selepas ambil Set Berpantang Shaklee ni, maka sangat sesuai untuk ibu yang memerlukan tenaga yang cukup untuk jaga bayi di hospital. Kalau kat rumah boleh rehat sikit kan!

set berpantang shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee 2

Testimoni kedua ini pun membandingkan Set Berpantang Shaklee dan set berpantang lain dan ternyata beliau lebih menggemari Set Berpantang Shaklee.

Mengikut testimoni pengalaman Pn. Siti ni, badan lebih bertenaga selepas mengambil Set Berpantang Shaklee. Luka jahitan (episiotomi) juga sentiasa kering dan bersih. Menarik testimoni ni, Buat saya lebih yakin untuk menggunakan Set Berpantang Shaklee.

set berpantang shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee 3

Dalam testimoni Pn Aien ini, dia sangat mencadangkan ibu-ibu bersalin menggunakan set berpantang shaklee kerana kesan yang dia alami sangat bagus. Luka jahitan bersalin sembuh dalam masa 3 hari selepas mengamalkan Set Berpantang Shaklee. Memang cepat betul!

Set Berpantang Shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee 4

Testimoni Set Berpantang Shaklee keempat ni pulak berkenaan Pn Shima yang bersalin secara C-Section/pembedahan. Menariknya, menurut Pn Shima, selepas balik dari hospital 3 hari, dia dah boleh buat kerja rumah seperti memasak dan kemas rumah. Jaga baby lagi tu.  

Badan sangat selesa walaupun bersalin secara pembedahan. Badan cergas pulak tu!

Set berpantang Shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee 5

Dalam Testimoni Set Berpantang Shaklee dari Pn. Anie, dia cerita berkenaan luka bersalin cepat sembuh selepas mengamalkan set berpantang shaklee. Badan pun sihat dan cergas je! Yang best katanya, rahim dia cepat kecut. ini yang kita ibu-ibu bersalin nak kan?? cepat kecut rahim tu!

Pn Anie ambil Ostematrix dan Vitamin E jugak semasa berpantang. Senang betul membuang walaupun baru lepas bersalin. Syok ni!

Vitamin E tu buat rambut dan kulit Pn. Anie sihat!. Nak elak muka kusam selepas bersalin ni, bagus ambil Vitamin E shaklee ni.

Klik link untuk baca tentang OSTEMATRIX dan VITAMIN E.


Dah baca semua tentang Testimoni Set Berpantang Shaklee kan? Untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee, anda boleh hubungi saya SUHAILEY (Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia) di talian 012 921 4064. KONSULTASI dan TIPS CARA MAKAN set berpantang shaklee akan diberikan secara PERCUMA.


CARA ORDER


Pengedar Shaklee Kuantan & Pengedar Shaklee Kemaman

Bersama membangunkan ekonomi ummah!

SUHAILEY MOHD NOOR
012 921 4064


No comments:

Post a Comment

Your Comment Is Our Motivation!
Thank You Very Much

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...