Friday, September 2, 2016

PENGEDAR SHAKLEE CHERATING

Assalamualaikum semua,
hai hai hai :) :) :)

Korang makan suplemen tak? Tak kisah la suplemen jenama apa pun, as long as suplemen tau. Saya dulu tak la suka sangat makan suplemen ni. Tak sedap kot. Tapi mungkin jugak masa tu masih bujang, muda dan tak buat kerja sangat. Badan sihat je kan.

Saya mula ambil suplemen secara konsisten selepas melahirkan anak. Kalau nak cerita pasal vitamin apa yang saya ambil dan jenama apa yang paling bagus, memang best nak cerita sebab dah try bermacam macam jenis jenama vitamin kan.

Dalam banyak -banyak jenama vitamin atau suplemen yang dah saya cuba, Shaklee merupakan jenama vitamin yang paling saya yakin dan suka untuk makan. Saya bermula dengan mengamalkan Energising Soy Protein  (ESP) untuk masalah penat, letih dan untuk pekatkan susu (masa tu saya breastfeed anak pertama) serta sumber tenaga sepanjang seharian bekerja.


Kenapa saya begitu yakin dengan vitamin shaklee ni?
Haaa cuba baca kat poster dibawah, sebab tu shaklee ni best! Vitamin keluaran Shaklee Corporation ni lengkap dengan Landmark study tau, belum lagi cerita tentang clinical research yang mereka jalankan untuk memastikan keberkesanan produk mereka dan juga demi memastikan vitamin shaklee selamat untuk dimakan oleh kita semua.

Best kan vitamin shaklee ni! Since vitamin shaklee ni begitu bagus, rasa tak sampai hati pulak tak berkongsi kebaikan vitamin ni dengan kawan-kawan semua tau.
Meh nak kasi tips sikit,  bila korang nak pilih vitamin, make sure kriteria seperti dalam poster dibawah ni dipenuhi ok. Saya bukan apa, just nak make sure korang dapat yang terbaik je. :)

Sekian untuk entri kali ni, kalau korang perlukan vitamin shaklee, jangan lupa hubungi saya tau! Penghantaran melalui khidmat poslaju dan gedex disediakan.
Mereka disekitar cherating, saya boleh membuat penghantaran secara percuma ke rumah anda.
Hubungi saya ditalian 012 921 4064 untuk maklumat lanjut tentang vitamin shaklee :)

Suhailey
Pengedar Shaklee Cherating
012 921 4064

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...